Reviews

Wat onze tevreden klanten zeggen over Correa Installaties.

Giovanni heeft bij ons 1 oude VR ketel en aan boiler vervangen voor een nieuwe CV combiketel 35kW CW6 en heeft alle leidingen in huis vervangen. Hij denkt goed mee en levert vakwerk. Hij komt zijn afspraken na, werkt professioneel met goed gereedschap. We zijn supertevreden met de werkzaamheden.

We gaan hem zeker weer vragen als er iets moet gebeuren in huis!

P. L. Ploeger / 28-10-2019

Mijn ervaring was erg goed! Aanrader voor iedereen. Netjes op tijd, goede communicatie en alle keurig netjes opgepakt.

Ricardo de Zoete / 27-10-2019

Super netjes gewerkt en zijn zeer tevreden met deze vakman. Dinsdag benaderd en donderdag was de reparatie al uitgevoerd. Waren alle vakmannen maar zo vriendelijk en professioneel.

Anoniem / 10-10-2019

Communiceren was prettig. Afspraken zijn nagekomen. Kwaliteit van werk was zeer goed. Ik beveel Correa aan!

Mathijs Verhoeff / 05-10-2019

Alles netjes uitgevoerd conform afspraken en ook binnen de afgesproken tijd. Prima!

Armand Koc / 14-08-2019

Was iedereen van werkspot maar als Gio van Correa Installaties. Een echte vakman met liefde en precisie in zijn vak. Gaat voor het beste resultaat. Goed en duidelijk in zijn communicatie. Denkt verder goed mee en was altijd beschikbaar voor vragen. In onze rampzalige verbouwing was Gio echt een lichtpunt! (Gio heeft de cv ketel verplaatst en alles aangelegd voor de nieuwe badkamer).

Marjet wessels Boer / 20-05-2019

Een zeer goede vakman die zich aan zijn afspraken houdt. Correa kon al snel langs komen om de klus te bekijken. Hij dacht goed mee over het kiezen van nieuwe radiatoren en verdeelpunten en hoe hij deze het beste kon plaatsen. Op vragen / verzoeken werd daarna altijd snel via whatsapp gereageerd. Alles is mooi gemonteerd en aangesloten en zonder rommel achter te laten of iets te beschadigen. Ook toen na een week bleek dat in een van de verdeelpunten een heel klein lek zat (defect in het materiaal, niet hoe het was aangesloten) werd deze zonder discussie snel en kosteloos vervangen.

Peter Kappert / 15-05-2019

Giovanni was zeer snel beschikbaar. Op dinsdag heb ik een opdracht geplaatst en op donderdag zat de CV ketel er al in. Giovanni werkt hard en het eindresultaat ziet er goed uit en is dan ook naar verwachting. Voor eventuele toekomstige klussen zal ik Giovanni zeker weer contacten

Rafael Vana / 21-04-2019

Beste kerel. Werk goed uitgevoerd.

Anoniem / 07-03-2019

Afspraken nagekomen, netjes werk geleverd, kwalitatief en professioneel, snel gereageerd en beschikbaar. Communicatief heel sterk en super vriendelijk!
Zeker een aanrader om Giovanni van Correa Installaties in te huren! Wij waren dik tevreden en zullen in de toekomst ook aan Giovanni denken voor een klus.

Nikki Moors / 16-02-2019

Gio werkt super netjes, radiator hangt keurig. Gio denkt mee en geeft goede adviezen, is beleefd en houd zich aan de afspraken. Wij bevelen deze vakman zeker aan.

Hanna van den Berg / 13-02-2019

Giovanni is TOP,

hij heeft voor mij de zware ATAG Q42C opgehangen en aangesloten.
alles is Waterpas aangelegt en heeft zelfs een nieuwe condenswater afvoer aan gelegt naar mijn badkamer zo dat dit niet meer op de dak goot uitkomt.
verder heeft hij mij goed uitleg gegeven en weet waar het over praat.

door de heftige wind kon hij helaas nog niet het dak op om de nieuwe gas afvoer en lucht aanvoer te kunnen plaatsten maar dit wordt volgende keer gedaan.
hiervoor heft hij even nog de oude af en aanvoer gebruikt zo dat we niet in de kouw komen te staan

is eerlijk over zijn prijs en laat alles bij voorhand zien wat het gaat kosten zo dat je niet voor verassingen komt te staan.
dus ja ik Raad hem aan!

Stanley Sypesteyn / 11-02-2019

Deskundig, snel en punctueel!

Anoniem / 31-01-2019

Giovanni gevraagd om in de badkamer een design radiator te plaatsen met onderblok.
Je merkt aan alles dat dit een zeer ervaren cv monteur is. Uren en kosten duidelijk en eerlijk opgegeven. werkzaamheden zeer zorgvuldig en netjes uitgevoerd. Je kunt je opdracht zonder zorgen aan deze persoon toe vertrouwen

Jan Koning / 23-01-2019

Onze ketel heeft door dit bedrijf een onderhoudsbeurt gekregen. Netjes en professioneel uitgevoerd. Vriendelijke man.

Samantha van Duijne / 11-01-2019

Gio leverd voor een goede prijs goed werk met een vriendelijke glimlach! Enorm tevevreden.

Amber Lagas / 11-01-2019

Ik geef Gio een 10+ voor zijn werk. Het is een hele rustige harde werker die weet waar hij het over heeft. Hij adviseert en denkt mee. Hij komt zijn afspraken na en hij is duidelijk in zijn communicatie. Gio zal mijn persoonlijke cv onderhouder en alles wat daarmee te maken worden. Hij heeft alles nieuw aangelegd en wij super tevreden met zijn werk.

Ik raad iedereen aan om hem de klus te laten klaren. Verder is hij een zeer vriendelijke persoon die het werk met heel veel passie uitvoert.

Je bent van harte welkom om langs te komen om zijn werk met eigen ogen te zien.

Martesano Biliosa / 11-01-2019

Betrouwbare, snelle en vooral eerlijke service !!!
Stond snel voor me klaar… zeker een aanrader … prijs kwaliteit is echt fantastisch!

Martijn Klaassen / 11-01-2019